Finn

Tips til modernisering

Utskifting av varmesystem er generelt en god beslutning. Den høyere effekten ved et nytt varmesystem reduserer energiforbruket i din installasjon betraktelig. Bytte av varmesystem fører til lavere driftskostnader og letter belastningen på miljøet.

Tips til modernisering

Modernisering tar ikke lang tid å fullføre: Generelt kan et nytt varmesystem installeres på maksimum tre dager. Spesielt hvis det er et Vaillant-system, fordi alle komponentene er så langt som mulig formonterte.

Når du bytter ut ditt varmesystem, kan du beholde den eksisterende varmekilden og gradvis eller helt skifte til fornybar energi.

Bruke en eksisterende energikilde med moderne teknologi

Bytt ut din gamle gasskjele med en moderne høyeffektiv kjele med kondenserende teknologi. Du kan minske driftsutgiftene for systemet markant og beskytte miljøet. Våre kondenserende kjeler utnytter varmen i røykgassen og oppnår på den måten en energieffektivitet på opptil 98 prosent. Du kan redusere drivstofforbruket med opptil 30 prosent sammenlignet med et gammelt oppvarmingssystem.

Kun mindre endringer er nødvendig- om noen- til denne raske og enkle løsningen. Bare pipen din trenger å konverteres.

Lær mer om Vaillants kondenserende gasskjeler

Gradvis bytte til fornybar energi

De fleste gamle varmesystemer fungerer ineffektivt og slipper ut for mye CO₂. Økende drivstoffpriser er også med på å øke driftskostnadene. Fornybare varmesystemer gjør det mulig for deg å bli uavhengig av dyrt fossilt brennstoff og beskytte klimaet på samme tid. Du trenger ikke å investere i alt med en gang. I stedet kan du installere nytt utstyr ettersom det trengs.

Spare utgifter med solvarme

Spare utgifter med solvarme

Du kan supplere ditt varmesystem med bruk av komponenter som benytter fornybar energi. For eksempel kan du generere varme til varmtvannsproduksjon og oppvarming med solfangere. Kombinert med moderne kondenserende kjeler kan du dekke rundt 60 prosent av varmtvannet ditt og 20 prosent av ditt varmebehov. Oppgradering er ikke komplisert og kan hjelpe deg med å redusere oppvarmingskostnadene.

Finn ut mer om Vaillant solvarmeanleg

Hybridsystemer: fornybar energi og gassoppvarming

Ser du etter en liten og kompakt enhet som bruker fornybar energi? Da er et hybridsystem en interessant løsning. Hybridsystemet kombinerer en varmepumpe med en kondenserende gasskjele og tar ikke opp mye plass. De vegghengte innendørsenhetene kan brukes fleksibelt og er lett å installere. En intelligent hybridstyring sikrer en stor besparelse på driftsutgiftene.

Fullstendig utskifting til fornybar energi

Ser du etter den mest fremtidssikre løsningen? Da skal hele fokuset være på fornybar energi. Det gjør deg uavhengig av de stigende fossile brennstoffprisene. Du sparer driftsutgifter og beskytter miljøet. I mange tilfeller kan du få offentlig støtte.

Varmepumper: Din egen energikilde

Moderne varmepumper bruker varme fra luft, vann eller jord for oppvarming og varmtvannsproduksjon. Miljøet leverer 75 prosent av ditt energibehov. Denne energien er tilgjengelig året rundt og i ubegrensede mengder. En varmepumpe jobber på en miljøvennlig måte fordi den ikke avgir utslipp.

En luft/vann varmepumpe er spesielt egnet til utskifting av ditt varmesystem; Ingen store renoveringer er nødvendig. Konverteringsutgiften og innkjøpsprisen er lav. Men også en væske/vann varmepumpe kan lønne seg avhengig av eiendommens egenskaper.

Jo lavere den påkrevde flowtemperaturen er, desto mer effektiv er varmepumpen. Huset ditt bør derfor ha store varmeoverflater som tillater drift ved lave temperaturer og huset bør også være godt isolert for å sikre energieffektiv drift.

Finn ut mer om Vaillant brine/vann varmepumper

Finn ut mer om Vaillant luft/vann varmepumper

Utskifting av varmesystem: tilskudd

Man kan få tilskudd ved bytte til fornybar energi i hjemmet.

Les mer om tilskudd og støtteordninger

Det riktige varmesystemet

Det finnes ikke noen standardløsning når man leter etter det riktige varmesystemet. Men å finne systemet som passer til dine behov er ikke vanskelig. Snakk med eninstallatør som kjenner til Vaillant. De kan hjelpe deg med å planlegge din varmeinstallasjon.

Relaterede links:

Hvordan ulik teknologi virker

Tilgjengelige energiressurser

Tips til nye bygninger

Ta kontakt med våre eksperter- gratis!

Fyll ut og send dette skjemaet, så tar vi kontakt med deg.

Dine kontaktdata

Vilkår

* Disse feltene er obligatoriske
Det oppstod en feil ved sending av dine data.

Enten du allerede har bestemt deg eller du har ytterligere spørsmål: vi hjelper deg gjerne.

Bare fyll ut kontaktinformasjonen din, og vi vil kontakte deg så snart som mulig.