Invester i en varmepumpe nå!

  • Velg en av våre miljøvennlige varmepumper
  • Nyt økt energieffektivitet og komfort
  • Reduser oppvarmingskostnadene

Det lønner seg å investere i en fremtidssikker varmepumpe!

Det er verdt det- både for deg og for miljøet. Du får en varmepumpe, som produserer varme- og varmtvann på en kostnadseffektiv måte. Så, hvorfor vente?

Varmepumpen reduserer både CO2- utslipp og strømkostnader. Den bruker opptil 75% av energien direkte fra fornybar energi lagret i luften eller grunnen. Dette er en veldig god mulighet til å være med å beskytte klimaet. Og det er på tide å gjøre en forandring: oppvarming av bolig og varmtvannsproduksjon har en betydelig innvirkning på miljøet.

Det handler om varmepumper

De er kostnadseffektive, miljøvennlige og fremtidssikre. Her vil du finne ytterligere informasjon om den mest miljøvennlige måten å varme opp boligen på: varmepumper

Nybygg

Man kan si: et nytt hjem for deg, en ny sjanse for miljøet. Takket være deres miljøvennlige drift har varmepumper blitt mer og mer vanlig i nye boliger.

Modernisering

Det riktige valget for ditt moderniseringsprosjekt: det er verdt å bytte til varmepumpeteknologi- både for lommeboka og miljøet.

Det handler om varmepumper

Funksjonalitet, miljø, kostnader- vi har samlet all viktig og interessant informasjon om varmepumper for deg.

Et miljøvennlig valg: varmepumper

Hvis man installerer en varmepumpe, bidrar dette til å bedre energibruken i boligen.

Myndighetene har ulike støtteordninger for dette. Finn ut mer på enova.no.

Med en varmepumpe sparer du oppvarmingskostnader, fordi inntil 75% av den nødvendige energien henter du gratis - enten fra luften eller grunnen.

Den ubegrensede energien fra fornybare energikilder gjør deg uavhengig og mindre sårbar for økte strømpriser. Om du i tillegg investerer i solfangere for produksjon av varmtvann, reduserer du strømforbruket ytterligere.