Finn

Velg miljøvennlig oppvarming!

Installer en Vaillant varmepumpe og få en komfortabel og miljøvennlig oppvarming til huset

Kontakt oss

Gode grunner for å velge en Vaillant varmepumpe

Reduser skadelige CO2-utslipp

Spar på oppvarmingskostnadene

Motta støtte

Få maksimal komfort

Reduser skadelige CO2-utslipp

Hvis du velger en varmepumpe, vil du kunne spare omtrent 50% av CO2-utslippene sammenlignet med oppvarming med f.eks olje eller gasskjele. Hvis du kombinerer varmepumpen med et energivennlig solcelleanlegg, kan du oppnå 100% utslippsfri varmeproduksjon for boligen din.

Spar på oppvarmingskostnadene

En bergvarmepumpe eller luftvannvarmepumpe bruker veldig lite elektrisitet og du kan spare opptil 75% av oppvarmingskostnadene dine sammenlignet med fyring med fossilt brensel. Investerer du i et solcelleanlegg i tillegg, kan du spare opptil 100%.

Motta støtte

Myndighetene gir støtte til tiltak som er miljøvennlige og reduserer energiforbruket. Installerer du en bergvarmepumpe eller luftvann-varmepumpe i et nybygg eller ved renovering av et gammelt hus, får du støtte til dette fra Enova. Se www.enova.no for mer informasjon om de ulike tilskuddene.

Få maksimal komfort

Når varmepumpen er installert, har du en fremtidssikker varmeløsning i hjemmet ditt. Du kan til og med administrere systemet raskt og enkelt via appen. Med en varmepumpe vil du kunne nyte komforten du får med behagelig oppvarming av huset og varmtvannet.

Miljøvennlig oppvarming - noe å glede seg over

Hvis du investerer i en Vaillant varmepumpe, får du en fremtidssikker, effektiv og miljøvennlig varmeløsning til din bolig.

  • Miljøvennlige oppvarmingssystemer fordi de bruker fornybare energikilder til å skape gratis energi
  • Smarte og fleksible varmesystemer som benytter de fornybare energikildene i grunnen, vannet eller lufta
  • Smart regulator og mulighet for WiFi-tilkobling for fjernstyring via app
  • 10 års garanti på kompressoren i flexoTHERM og flexoCOMPACT varmepumpene
  • Høy effektfaktor på flexoTHERM og flexoCOMPACT – en av markedets mest effektive varmepumper
  • Ulik varmeeffekt fra 5 til 19 kW etter hva som passer ditt behov.

flexoTHERM exclusive

flexoTHERM exclusive - vår mest eksklusive varmepumpe bygger på et nyskapende og universelt konsept. Utgangspunktet er en væske/vann varmepumpe, som på en fleksibel og enkel måte kan utnytte flere varmekilder.

flexoCOMPACT exclusive

flexoCOMPACT exclusive - flexoCOMPACT baserer seg på det samme nyskapende konseptet som flexoTHERM, men har i tillegg en innebygd 184-liters varmtvannstank til varmt forbruksvann.

Kontakt oss!

Vilkår og betingelser

* disse feltene er obligatoriske
Kontaktskjema coud ikke sendes!

Vaillants kontor i Vestby

Hvis du har et spørsmål eller et problem, eller hvis du har ris eller ros, kan du fylle ut kontaktskjemaet. Du er også velkommen til å ringe oss på telefon 64 95 99 00.

Vi tar vare på din forespørsel og svarer deg så snart som mulig.

Adresse:

Vaillant Group Norge AS

Støttumveien 7

NO-1543 Vestby

Enovas støtteordning - laget for deg!

Enova har som mål å bidra til å redusere klimagassutslippene i Norge samt å fremme økt innovasjon innen energi- og klimateknologi. For å oppnå dette må vi utnytte de fornybare energiressursene effektivt, for eksempel ved å erstatte den gamle oljefyren med varmeløsning basert på fornybar energi.

Det er nettopp her Enova bidrar og gir tilskudd til slike fornybare og miljøvennlige varmeløsninger, som attpåtil gir en lavere strømregning.

Finn ut mer om støtteordningene fra Enova her:

Enova støtte