Finn

1,5° – aktiv for klimaet

Astronomen Leonard tenker alltid på å beskytte miljøet.

Følg Leonards historie

Den enkle måten å gjøre boligen din miljøvennlig på– varmepumper fra Vaillant

Komfort med god samvittighet

Et varmesystem som bidrar til å begrense temperaturstigningen for å nå målet på 1,5° - som ble vedtatt under Paris-avtalen? Det høres ut som en god tanke, og nå er det mulig takket være varmepumper og den miljøvennlige teknologien bak dem. De henter fornybar energi fra luften og grunnen, og forvandler den til behagelige rom- og varmtvannstemperaturer. Du kan faktisk varme opp komfortabelt – og bidra til å beskytte miljøet uten å gi avkall på noe.

Belønning for gode gjerninger: Enova har ulike støtteordninger for de som gjør tiltak for å bedre energibruken i boligen.

1,5° – aktiv for klimaet

Kikker mot universet og tenker på jorda, vår egen klode. Lær mer om Leonards arbeid som astronom, og finn ut hvorfor han er så engasjert i målsettingen fra Paris-avtalen - å bekjempe klimaendringene

Endre energiforbruket i boligen din

Takket være varmepumpene fra Vaillant er du ikke lenger avhengig av fossilt brennstoff til boligen din. Våre varmepumpeeksperter svarer gjerne på alle spørsmålene du har – fra valg av det beste varmesystemet til installasjon.

Den nye aroTHERM plus: Ansvarlig og problemfri oppvarming

aroTHERM plus luft/vann-varmepumpen er det logiske neste trinnet i en velprøvd og testet idé: oppvarming med energi fra omgivelsene. Takket være et naturlig kjølemiddel og glimrende effektivitet gjør aroTHERM plus komfortabel oppvarming enda mer miljøvennlig. Men det er ikke alt: Med en turtemperatur på opptil 75 °C åpner denne multi-prisvinnende varmepumpen for helt nye muligheter. Derfor er aroTHERM plus ikke bare egnet for nybygg, den kan også benyttes i moderniseringsprosjekter.

Les mer om aroTHERM plus

La varmtvannet strømme - det hydrauliske tårnet uniTOWER plus

Du kommer aldri til å fryse igjen med uniTOWER plus. Denne kompakte, plassbesparende varmtvannstanken er det perfekte tillegget til aroTHERM plus. uniTOWER installeres på et øyeblikk og forsyner en husholdning på inntil fire personer med varmtvann takket være den høye varmtvannstemperaturen som oppnås og den 190- liters lagringskapasiteten.

Gjør et riktig valg - velg en varmepumpe fra Vaillant

Er du på utkikk etter et fremtidssikkert og miljøvennlig varmesystem, så kan du trygt velge en varmepumpe. Uansett om du ønsker at energikilden skal komme fra luften eller bakken, så har vi et bredt varmepumpesortiment som garantert vil dekke dine ønsker og krav.

Ditt nye varmesystem i 3 enkle trinn

Effektive løsninger – tilpasset dine individuelle behov.

Foreta valget – få profesjonelle råd og veiledning

Planlegg installasjonen din – med en Vaillant-installatør i nærheten av deg

Din veiledning

Motta råd og veiledning gratis og uten forpliktelser for deg

Din lokale Vaillant-installatør

En installatør som installerer Vaillant-produkter, befinner seg i nærheten av deg. Bare sjekk her:

Vanlige spørsmål

Her finner du noen av de viktigste spørsmålene angående varmepumper.

Motta profesjonelle råd og veiledning og få svar på spørsmålene dine

Leonard skapte seg en karriere av lidenskapen for stjerner og planeter. Men som astronom nøyer han seg ikke med å utforske de enorme viddene i det ytre rom. Han ønsker å bruke kunnskapen sin til å sette søkelyset på et viktig problem her nede på jorda: klimaendringene. Les mer om Leonards arbeid som astronom, se filmen og finn ut hvorfor han er så opptatt av å oppfylle målene som ble vedtatt i Paris-avtalen - å bekjempe klimaendringene.

Når du aktiverer denne videoen på YouTube, aksepterer du samtidig YouTubes cookies.

Vaillant: komfort til hjemmet

13 000 ansatte, ett mål: gjøre boligen din så komfortabel som mulig. Vi skaper grunnlaget for dette med fire merkeverdier som etterleves i hele selskapet vårt.

Vi er pålitelige:

Hvert eneste produkt inneholder over 140 års erfaring – for toppmoderne teknologi med ypperlig kvalitet og lang levetid.

Vi er fremtidsorientert:

Vi satser strengt på miljøvennlighet gjennom fornybare energikilder – og benytter de digitale mulighetene for smart og enkel bruk.

Vi er kundesentrert:

Vi lytter til deg – slik at vi kan gjøre tjenestene våre enda bedre og produktene enda mer intuitive.

Vi bryr oss:

Vi er alltid her for deg – personlig, profesjonelt og raskt.

Ta kontakt med våre eksperter- gratis!

Fyll ut og send dette skjemaet, så tar vi kontakt med deg.

Dine kontaktdata

Vilkår

* Disse feltene er obligatoriske
Det oppstod en feil ved sending av dine data.

Enten du allerede har bestemt deg eller du har ytterligere spørsmål: vi hjelper deg gjerne.

Bare fyll ut kontaktinformasjonen din, og vi vil kontakte deg så snart som mulig.