Finn

aroTHERM plus luft/vann varmepumpe

Med naturlig kuldemedium

Laget for endring

- Installeres raskt og enkelt, noe som sparer tid og utgifter

- Stillegående drift gjør den egnet til bruk i tettbygde områder med rekkehus

- Ekstra effektiv - med maksimal turtemperatur opptil 75°C *

- Kan brukes både til modernisering og i nye bygninger

- Fremtidssikker teknologi – med naturlig kjølemiddel

*Dette er et teknisk nøkkeltall som viser en mulig turtemperatur ved utetemperatur 0°C (et temperaturløft på 75K) Dvs at ved utemtemp på - 10°C kan varmepumpen avgi 65°C.

Oppdag en fremtidssikker løsning i dag som både er effektiv og miljøvennlig

Forutsigbarhet er avgjørende for langvarig suksess, særlig når det gjelder energi. Oppdag en fremtidssikker løsning i dag som både er kraftig og miljøvennlig.

Den nye aroTHERM plus har en ekstra høy turtemperatur på opptil 75°C * fordi den bruker et naturlig kjølemiddel. På denne måten kan luft/vann-varmepumpen også brukes sammen med eksisterende radiatorer.

I tillegg har kjølemiddelteknologien et lavt glovbalt oppvarmingspotensiale (3 GWP) og er derfor spesielt miljøvennlig.

* Dette er et teknisk nøkkeltall som viser en mulig turtemperatur ved utetemperatur 0°C (et temperaturløft på 75K) Dvs at ved utetemperatur på - 10°C kan varmepumpen avgi 65°C

Rask installasjon og konfigurasjon

To personer installerer aroTHERM plus og uniTOWER raskt og enkelt. Det er mulig å dele uniTOWER, slik at det er enklere å transportere til stedet der den skal monteres. Vaillant tilbyr en rekke tilbehør til aroTHERM plus, det følger med en detaljert kvikkguide for montering av anlegget og vi er tilgjengelig pr telefon for support.

Monteringen av aroTHERM plus krever ikke F-gass-sertifikat.

Etter installasjonen kan kundene dine praktisk betjene varmesystemet med Vaillant-regulator. Takket være en app som leveres som ekstrautstyr, kan aroTHERM plus også styres når brukeren er på farten. På den måten kan kundene ha kontroll over varmesystemet selv når de er bortreist på ferie.

Varmepumpe - online Soundbox

Svært stillegående drift

aroTHERM plus Sound Safe-system sørger for at den knapt kan høres under drift. Med 28 dB(A) i en avstand på 3 m i stillemodus, avgir ikke varmepumpen mer lyd enn raslende løv. Varmepumpen kan derfor installeres i tettbebygde boligfelt.

Ideell ved moderniseringsprosjekter

aroTHERM plus er også optimal når man skal renovere boligen. Erstatt oppvarming med fossile brennstoffer med den miljøvennlige varmepumpen aroTHERM plus. Det naturlige kuldemediet R290 gjør at varmepumpen kan produsere turtemperatur helt opp mot 75°C* ved en utetemperatur på 0°C. Derfor er den ideell til boliger med radiatorer, som ofte krever høye temperaturer på varmeanlegget.

Du er derfor ekstra godt forberedt for prosjekter både i nye og eksisterende bygninger.

På den sikre siden i det lange løp

aroTHERM plus inneholder det miljøvennlige kuldemediet R290, som har et veldig lavt globalt oppvarmingspotensiale, det vil si en GWP på 3. Denne gassen er også unntatt EU- forordningen om F-gasser. Det gjør aroTHERM plus til en miljøvennlig og sikker varmeløsning på lang sikt.

Kundene vil være interessert både i den miljøvennlige teknologien og energiforbruket. Systemet kan kombineres med solcelle- eller solvarmesystem, blant annet, og dette gjør at kundene kan redusere sitt eget CO2-forbruk.

Effektiv og økonomisk energiforbruk

Kundene dine forventer maksimal energieffektivitet av et varmesystem. Med en COP på inntil 5,4 (A7/W35) kan aroTHERM plus produsere toppytelse. Systemet leverer inntil 25 prosent mer varmtvann enn andre varmepumper, slik at kundene for eksempel kan bruke regndusj. Takket være den høye turtemperaturen gir denne løsningen dessuten beskyttelse mot bakterier som forårsaker legionellasykdom, uten å kreve elektrisk etteroppvarming.

Den høye ytelsen gjør også aroTHERM plus spesielt økonomisk: energiforbruket kan reduseres med inntil ti prosent* sammenlignet med andre luft/vann-varmepumper, både i nybygg og ved utskifting av eksisterende fyringsoljesystemer.

* Den oppnådde eller oppnåelige energisparingen avhenger av forskjellige faktorer (f.eks. lokale strømpriser, tidligere modell, varmeinnstillinger, bruk, plassering av installasjonen, utetemperatur) og kan derfor variere

Bli miljøhelt med aroTHERM plus og sats på bærekraftig suksess.