Invester i en varmepumpe nå!

  • Velg en av våre miljøvennlige varmepumper
  • Nyt økt energieffektivitet og komfort
  • Reduser oppvarmingskostnadene

Det lønner seg å investere i en fremtidssikker varmepumpe!

Det er verdt det- både for deg og for miljøet. Du får en varmepumpe, som produserer varme- og varmtvann på en kostnadseffektiv måte. Så, hvorfor vente?

Varmepumpen reduserer både CO2- utslipp og strømkostnader. Den bruker opptil 75% av energien direkte fra fornybar energi lagret i luften eller grunnen. Dette er en veldig god mulighet til å være med å beskytte klimaet. Og det er på tide å gjøre en forandring: oppvarming av bolig og varmtvannsproduksjon har en betydelig innvirkning på miljøet.

Gjør noe med CO2-avtrykket ditt

Det handler om varmepumper

De er kostnadseffektive, miljøvennlige og fremtidssikre. Her vil du finne ytterligere informasjon om den mest miljøvennlige måten å varme opp boligen på: varmepumper

Nybygg

Man kan si: et nytt hjem for deg, en ny sjanse for miljøet. Takket være deres miljøvennlige drift har varmepumper blitt mer og mer vanlig i nye boliger.

Modernisering

Det riktige valget for ditt moderniseringsprosjekt: det er verdt å bytte til varmepumpeteknologi- både for lommeboka og miljøet.

Det handler om varmepumper

Funksjonalitet, miljø, kostnader- vi har samlet all viktig og interessant informasjon om varmepumper for deg.

Et miljøvennlig valg: varmepumper

Hvis man installerer en varmepumpe, bidrar dette til å bedre energibruken i boligen.

Myndighetene har ulike støtteordninger for dette. Finn ut mer på enova.no.

Med en varmepumpe sparer du oppvarmingskostnader, fordi inntil 75% av den nødvendige energien henter du gratis - enten fra luften eller grunnen.

Den ubegrensede energien fra fornybare energikilder gjør deg uavhengig og mindre sårbar for økte strømpriser. Om du i tillegg investerer i solfangere for produksjon av varmtvann, reduserer du strømforbruket ytterligere.

Hvorfor det ikke er verdt å vente lenger:

Vi kan bidra til å ta vare på miljøet. Noen, for eksempel, klarer seg ikke uten bilen sin, men gjør en forandring med sitt miljøvennlige varmesystem. Se hele historien nå!