Finn

Komfort til hjemmet -

hvor som helst i verden

Hvordan Sveriges kaldeste sted ble det koseligste

Langt opp i Nord-Sverige, 235 km nord for polarsirkelen, ligger det lille stedet Naimakka. Naimakka har kun en innbygger: Åke.

Åke er 80 år og ansvarlig for værstasjonen i Naimakka. Han har bodd her hele livet. Åke får sjeldent besøk. Ikke så rart da, siden temperaturen kan falle ned til -40˚C. Men en dag får Åke en idé til hvordan han skal få mer besøk: han vil gjøre Naimakka til det koseligste stedet i Sverige.

Åkes triks

Se hva Åke bygde opp og hvordan en varmepumpe kan endre ens liv for alltid

Se Åkes triks på YouTube:

Varme kommer ikke bare fra varmepumper, men også fra vennskap. Se alle episodene om Åke og hans beste venn, reinsdyret Ole.

Hvorfor Åke elsker sin Vaillant varmepumpe:

Virkelig bærekraftig

Vaillant varmepumper reduserer oppvarmingskostnadene med opp til 80% samtidig som den minsker CO2-utslippene.

Veldig, veldig stille

Vaillant varmepumper er så stillegående, at de kan installeres hvor som helst. Åkes flexoCOMPACT varmepumpe er like stillegående som et moderne kjøleskap.

Liten størrelse

Den nyeste generasjonen Vaillant varmepumper er slankere og mer kompakt, noe som gjør dem egnet for alle boligforhold.

Enkel å installere

Vaillant varmepumper er forhåndskonfigurerte løsninger som er enkle å installere og som raskt tilpasser seg behovene til det spesifikke boligmiljøet.

Selv på de kaldeste stedene - som Naimakka i Sverige - kan Vaillant varmepumpen utnytte energien som er lagret i grunnen til å produsere varme.

Koblet til komfort: Vaillant varmepumper

Vaillant varmepumper gir deg ikke bare høy kvalitet, bærekraftig teknologi med lite vedlikehold og lang levetid- de har også mulighet for online tilkobling.

Installatøren kan til enhver tid overvåke, analysere og vedlikeholde varmepumpesystemet. Hvis det oppstår feil i systeminnstillingene, kan dette løses online, noe som sparer både tid og penger.

Se video på YouTube

Hvordan varmepumpeteknologien til Vaillant fungerer

Den høyeffektive varmepumpeteknologien i Vaillant varmepumper fungerer på samme måte som et kjøleskap, bare omvendt. Mens et kjøleskap transporterer varme fra innsiden til utsiden av kjøleskapet, utnytter varmepumpen energien fra omgivelsene og omvandler den til energi for varme og varmtvann til boligen.

Ved å utnytte den gratis energien som er lagret i luft, berg, jord eller grunnvann, kan man redusere oppvarmingskostnadene med opp mot 80%.

Finn ut mer om den intelligente teknologien i denne videoen:

Se video på YouTube:

Vaillant varmepumper møter dine spesifikke behov

Uansett hvor du bor og uansett bygningstype, har Vaillant varmepumpesystemene som passer inn. Selv i Naimakka, et sted med opp til 200 dager med vinter og ofte tele, utnytter en Vaillant varmepumpe energien fra jorden og sørger for at Åkes hus er komfortabelt og varmt.

Våre kunder i det sørlige Spania derimot, trenger denne varmeteknologien bare noen få måneder på vinteren. Og om sommeren bruker de varmepumpene til å kjøle ned boligene.

Hvilken varmepumpe skal jeg velge til min bolig?

Finn en Vaillant-installatør

Her finner du en Vaillant-installatør i nærheten av der du bor.

Les mer om varmepumper

Fremtidens varme er her. Lær mer om den unike og utslippsfrie varmepumpeteknologien fra Vaillant.

Den perfekte varmepumpeløsningen til ditt hjem

Varmepumpekomfort starter her: Uansett om du renoverer boligen din eller du bygger ny bolig, finner du en varmepumpe fra Vaillant som passer inn.

Tekniske detaljer for eksperter

For installatører: Enkel og forklarende informasjon om varmepumper: