Finn

Vi bruker informasjonskapsler og sporingsteknologier fra tredjepart for å huske preferansene dine, for å måle og analysere bruken av våre nettsteder og for å optimalisere vår markedsføring gjennom internett. Du kan administrere bruken av informasjonskapsler gjennom nettleserinnstillingene dine og trekke tilbake ditt samtykke når som helst. For mer informasjon, se vår personvernpolicy. Hvis du er enig, kan du klikke på "godta".

Avslå Godta

Vaillant styrker sin posisjon i Norge

Vaillant styrker sin posisjon i Norge innenfor segmentet varmepumper, solvarme, gasskjeler og vannbehandling

Odd Egil Sneisen og adm. direktør Benny Simonsen

Vaillant øker sitt salgsteam med Odd Egil Sneisen som fra 1. oktober 2013 er ansatt som selger hos Vaillant Group Norge AS.

Odd Egil har ansvaret for distriktet Midt-Norge, som strekker seg fra Møre til og med Nordland.

Ansettelsen av Odd Egil Sneisen er et ledd i Vaillant sin strategi om å styrke sin posisjon i Norge og ha mer lokal tilhørighet i regionen Midt-Norge.

Odd Egil kommer fra stillingen som regionsansvarlig hos Geberit og har tidligere lang erfaring med varmepumper/alternativ energi fra sin fortid i Nibe. Odd Egil har lang erfaring i VVS-bransjen og han sikrer Vaillant sin filosofi som en av de ledende leverandørene innenfor segmentet varmepumper, solvarme, gasskjeler og vannbehandling.

Vaillant er stolte av å presentere Odd Egil Sneisen som en del av vårt sterke faglige team.

03.10.2013