Finn

Produktnyheter med Green iQ:

Nyhet fra Vaillant: flexoTHERM og flexoCOMPACT exclusive varmepumpe

- med høyeste effektivitet og nye funksjoner

Vaillant lanserer en helt ny varmepumpe - flexoTHERM exclusive og flexoCOMPACT exclusive - med store forbedringer og helt nye funksjoner. Det er en varmepumpe for alle typer anlegg og energikilder.

Effektivitet

Med høyeste ErP-energimerke A++ og i system med multiMATIC 700 energimerke A+++ (lavtemperatursystemer) og høy COP og SCOP, er dette en meget effektiv varmepumpe med lavt energiforbruk. SCOP / årsvarmefaktoren med benyttelse av berg som energikilde kan være helt opp til 5,7 ihht. EN 14825.

Funksjoner

Varmepumpen har innebygget energimåler, som gir full uttelling på Enova-støtten uten ekstra kostnader. Den nye multiMATIC 700 regulatoren gjør det enkelt å koble til og betjene varmepumpen. I regulatorens display kan man lese av tilført energi, besparelse og tilskuddsenergi. Kombinerer man multiMATIC 700 med internettmodulen VR 900, kan man også betjene varmepumpen via en app. Varmepumpene har også mulighet for KNX-tilkobling.

Teknologi

flexoTHERM / flexoCOMPACT varmepumpenes høyeffektive scroll-kompressor med EVI-teknologi har 10 års garanti. EVI-teknologi er som turbo for din varmepumpe og gir høyere ytelse ved lave kildetemperaturer og høyere varmtvannstemperatur. Varmepumpene har innebygde lavenergi-sirkulasjonspumper på kald og varm side, vekselventil for varmtvannsprioritering og varmevekslere i rustfritt stål. De har også en innebygget el-kolbe på 9 kW, som kan reguleres og låses i fem effekt-trinn, og en innebygget elektronisk softstarter.

flexoTHERM / flexo COMPACT varmepumpene er fleksible ved valg av energikilde. De kan utnytte berg, sjø og jord, men ved å kombinere varmepumpene med aroCOLLECT utedel eller fluoCOLLECT, kan de også utnytte luften eller grunnvannet. Man kan også enkelt bytte energikilde hvis det er ønskelig i ettertid.

Effekter

flexoTHERM er uten integrert varmtvannsbereder og den finnes i både 230 V og 400 V. 230 V leveres i størrelsene 5, 8 og 11 kW og 400 V i størrelsene 5, 8, 11, 15 og 19 kW. flexoCOMPACT har en innebygget varmtvannsbereder på 184 liter i rustfritt stål. Denne varmepumpen finnes i både 230 V og 400 V i størrelsene 5, 8 og 11 kW.

Green iQ

flexoTHERM exclusive og flexoCOMPACT exclusive varmepumpene er merket med Green iQ-logoen.

Med Green iQ setter Vaillant standarden med intelligent og miljøvennlig nytenkning. Det er visse krav et produkt må oppfylle for å bli forsynt med dette merket. Kravene er laveste energiforbruk, høyeste ErP-energimerke og en bærekraftig produktoppbygging.

I tillegg skal produktene ha mulighet for online tilkobling og fjernbetjening via app samt energiovervåkning.

10 gode grunner til å velge flexoTHERM/flexoCOMPACT:

  • Høyeste ErP-energimerke A++ og i system med multiMATIC 700 energimerke A+++ (lavtemperatursystemer)
  • Meget lavt energiforbruk
  • Meget effektiv - høy COP og SCOP
  • 10 års garanti på kompressoren
  • Opp mot 65 °C turtemperatur til varmeanlegget pga EVI-teknologi
  • Meget effektiv varmtvannsproduksjon - varmtvannstemperatur opp mot 60°C med kun kompressordrift
  • Komplett integrert energimåler
  • Mulighet for online tilkobling via app, samt KNX-tilkobling
  • Finnes både med og uten integrert varmtvannsbereder på 184 liter
  • Innebygget el-kolbe på 9 kW